+381 62/200-919

Top APARTMANI

Popularni apartmani u Beogradu.

Apartman Avangarda A2

Bulevar Mihajla Pupina 165 B

Apartman Avangarda A4

Bulevar Mihajla Pupina 165 B

Apartman Avangarda A5

Bulevar Mihajla Pupina 165 B

Apartman Avangarda A6

Bulevar Mihajla Pupina 165 B

Apartman Avangarda Superior

Bulevar Mihajla Pupina 165 B

Apartman Avangarda A1

Bulevar Mihajla Pupina 165 B

Apartman Avangarda A3

Bulevar Mihajla Pupina 165 B

Apartman Gaudi

Uroša Martinovića

Apartman Pacifik

Uroša Martinovića

Apartman Biljana

Dubljanska 19

Apartman Dukina

Teodora Dukina

Apartman Jevrem

Gospodar Jevremova

Apartman Lola

Đorđa Stanojevića

Apartman Domingo

Bulevar Zorana Đinđića

Apartman Cloud

Bulevar Zorana Đinđića

Apartman Lazar

Đorđa Stanojevića

Apartman Prive

Dositejeva

Apartman Taze

Vase Čarapića

Apartman Zapad

Gostivarska

Apartman Silver

Svetozara Marković

LUX APARTMANI

Luksuzni apartmani - Najbolje iz naše ponude

Apartman Avangarda Superior

Bulevar Mihajla Pupina 165 B

Apartman Elite

Čuburska

PRISTUPAČNI APARTMANI

Najjeftini apartmani u Beogradu

Apartman Dolcino

Garibaldijeva

Apartman Natali

Kraljice Natalije

Apartman Takovo

Svetogorska

Apartman Kneginja

Kneginje Zorke

Apartman Pionir

Miše Vujića

Apartman Mateja

Prote Mateje

Apartman Gale

Braće Baruh

Apartman Bosna

Mlade Bosne

Vidi sve apartmane

Apartmani Beograd

VipApartmani.com su pravi izbor za vas ukoliko tražite apartmane u Beogradu za smeštaj ili prenoćište na kraći vremenski period. Kod nas možete pronaći veliki izbor apartmana na lokacijama poput strogog centra grada, Vračara, Novog Beograda, Zvezdare, Zemuna, Voždovca, Belvila... Poslednjih godina raste potreba za smeštajem koji pruža veći komfor od onog koji se može naći po hotelima, a može se iznajmiti po znatno povoljnijim cenama. Mogućnost kratkoročnog iznajmljivanja apartmana u Beogradu je naša osnovna delatnost, tj. pružanje usluge koja se popularno naziva - stan na dan. Nudimo širok izbor apartmana za svačiji ukus i svačiji džep. Svi koji žele da se opuste i uživaju u blagodetima modernog i elegantnog dizajna i funkcionalnosti mogu da biraju neki od naših luksuznih apartmana. Sigurni smo da ćete među više od 100 apartmana u Beogradu koji se nalaze u našoj ponudi naći one koji Vam najviše odgovaraju, bilo da ste u poseti privatno, poslovno ili radi zabave.

Smeštaj u Beogradu

Ako želite da maksimalno uživate tokom svog boravka u Beogradu, i da odsednete u odličnom smeštaju sa minimalnim troškovima, onda su Vip Apartmani Beograd pravi izbor. Mi nudimo alternativu hotelskom smeštaju, po veoma povoljnim cenama, uz mnogo veći komfor i privatnost. Apartmani u našoj ponudi, uređeni su sa željom da se osećate kao kod svoje kuće, sa svim prednostima modernog stanovanja. Naš tim će se pobrinuti da dobijete kvalitetan smeštaj u Beogradu i da Vaš boravak u Beogradu bude nezaboravan. Kratkoročno iznajmljivanje apartmana u Beogradu koriste poslovni ljudi, turisti, tranzitni putnici, vikend turisti, ljubitelji dobrog provoda i ostali. Smeštaj u Beogradu možete iznajmiti na dan ili više dana zavisno od svojih potreba. Kontaktirajte naše agente putem email-a, telefona ili live chat-a i obezbedite sebi siguran smeštaj u Beogradu.

Apartmani Beograd1

Stan na dan

Svetski trend iznajmljivanja apartmana po sistemu stan na dan nije zaobišao ni Beograd, pa se tako u našoj ponudi nalaze apartmani koje možete iznajmiti na jedan dan ili na više dana, shodno Vašim potrebama. Rentiranjem apartmana po principu stan na dan, mi možemo da Vam obezbedimo smeštaj na gotovo na svim lokacijama u Beogradu. Usluga stan na dan u Beogradu je osmišljena tako da svima, bez obzira na motiv njihovog dolaska u Beograd, ponudi osećaj da su kao kod kuće. Osim što volimo da maksimalno sačuvamo privatnost svojih klijenata i što smo dostupni svakodnevno, u mogućnosti smo da Vam ponudimo zaista najpovoljnije apartmane u Beogradu.