head motion

​A Mozilla egy olyan biztonsági funkciót fejlesztett ki a Firefox webböngészőhöz, amely akkor riasztja a felhasználót, ha egy korábban meghackelt weboldalt látogat meg.
 
 
Riasztások
  1. 3

    A Python kriptográfiai modulja egy sebezhetőséget tartalmaz.

  2. 3

    A Squid legutóbb felfedezett sérülékenysége szolgáltatásmegtagadási támadásokat segíthet elő.

  3. 1

    Az Azorult trójai a Windows újraindításáig életképes, de addig rengeteg értékes adattól tudja megszabadítani a fertőzött számítógépet.

 
Legfrissebbek
833-738-7285
A BlackBerry bejelentette, hogy felvásárolja a Cylance biztonsági vállalatot, és ezzel újabb védelmi technológiákra tesz szert.
Feltört weboldalakra figyelmeztet a Firefox
​A Mozilla egy olyan biztonsági funkciót fejlesztett ki a Firefox webböngészőhöz, amely akkor riasztja a felhasználót, ha egy korábban meghackelt weboldalt látogat meg.
443-655-7159
A Kingston Digital új eszközfelügyeleti és biztonsági funkciókat vezet be a titkosított IronKey D300 pendrive-ok esetében.
 

Több százezer router szemetel az interneten

A spammerek sok százezernyi eszközt fertőztek meg annak érdekében, hogy a levélszemetet minél nagyobb mennyiségben tudják terjeszteni.

(819) 247-5438

​A kriptopénz bányászattal foglalatoskodó kártékony programok fejlesztői egy újabb módszerrel próbálják leplezni a szerzeményeiket. Most éppen Linux alatt.
Eseménynaptár
11.21.
Partnerhírek
​Megjelentek az ESET otthoni termékeinek új verziói

Az új verziók fejlettebb védelmet, gyorsabb telepítést és személyre szabható jelentést kínálnak a felhasználók számára.

A G DATA csatlakozott a kiberbűnözés ellenes globális koalícióhoz

A Cybersecurity Tech Accord több mint 60 technológiai céget átfogó iparági kezdeményezés, melyhez most a G DATA is csatlakozott.

A bizalom az új valuta

Tudta, hogy ma egyetlen új autó informatikai rendszere legalább annyira összetett, mint egy teljes középvállalaté?

(706) 451-6841

Bajok lehetnek az SSD-k titkosításával

​Egyetemi kutatók arra figyelmeztetnek, hogy az SSD-meghajtók hardveres titkosítási mechanizmusai nem minden esetben hibamentesek, ezért biztonsági kockázatokkal kell számolni.

216-532-8744

Az Android kompatibilis GPlayed trójai széles körű funkcionalitással rendelkezik, ami nagyon rossz hír az okostelefonokon tárolt adatokra nézve.
Érdekességek
Közösség